Για να φαίνονται τα μάτια πιο ξεκούραστα!

Το καλοκαίρι εκτός από το να είμαστε πολλές ώρες στη θάλασσα, γυρίζοντας σπίτι αντί να ξεκουραστούμε θέλουμε να βγούμε πάλι έξω και να απολαύσουμε το ποτό μας! Τι γίνεται όμως με τα απανωτά ξενύχτια; Αυτά έχουν αντίκτυπο στην επιδερμίδα μας και κυρίως στα μάτια μας. Εμείς σήμερα σας παρουσιάζουμε τρία μαγικά τρικ ώστε να φαίνονται τα μάτια σας πιο ξεκούραστα.

 

Μόλις ξυπνήσεις το πρωί, πήγαινε στην κουζίνα, πάρε το πιο μεγάλο ποτήρι που έχεις και γέμισέ το με νερό. Αμέσως ενεργοποιείται το δέρμα σου και δείχνει πιο καθαρό και λαμπερό ενώ τα μάτια σου δείχνουν πιο ξεκούραστα.

Πήγαινε στην κατάψυξη πάρε πάγο και βάλτον κάτω από τα μάτια σου. Κράτησέ τον λίγη ώρα και μετά θα δεις ότι οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι θα είναι λιγότερο έντονοι. Ειναι το νούμερο ένα τρικ που κάνουν αρκετές διάσημες γυναίκες της σόου μπιζ.

Προτού χρησιμοποιήσεις το κονσίλερ, σιγουρέψου ότι έχεις την κατάλληλη κρέμα για τα μάτια. Άπλωσέ την σωστά και μετά τοποθέτησε το προιόν. Θα βγεις έξω και θα σε ρωτάνε όλοι τι έκανες και δείχνεις τόσο φρέσκια!

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)