Αυτή είναι η μάσκα χεριών που πρέπει να κάνεις τώρα το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι το δέρμα μας είναι αφυδατωμένο γι’ αυτό κι εμείς από τη μεριά μας εκτός από το να πίνουμε πολλά υγρά και κυρίως νερό πρέπει να βάζουμε τα κατάλληλα προιόντα. Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε μία φυσική μάσκα χεριών που πρέπει οπωσδήποτε πρέπει να κάνετε και θα δείτε μετά από λίγο πόσο απαλά και ενυδατωμένα θα είναι τα χέρια σας.

 

Θα χρειαστείς:

 

1/2 ποτήρι αμυγδαλέλαιο
2 κ.σ. ψιλοκομμένη φλούδα από λεμόνι
2 κ.σ. μέντα ή δυόσμο (φρέσκα)
2-3 φύλλα ευκαλύπτου αποξηραμένα
2 κ.σ. λάδι καλέντουλας

 

Εκτέλεση Βάλε τα λάδια σε βαζάκι, πρόσθεσε μέσα όλα τα υπόλοιπα υλικά και άφησε το μείγμα στο ντουλάπι για 2 εβδομάδες. Μετά φίλτραρέ το με τούλι και φύλαξέ το σε μπουκαλάκι που θα αγοράσεις. Άπλωσε στα χέρια σου το λάδι και κάνε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί το προϊόν. Φόρα βαμβακερά γάντια για τουλάχιστον 1-2 ώρες. Μετά, ξέπλυνε με πολύ απαλό σαπούνι και ξαναβάλε για ενυδάτωση μερικές σταγόνες από το ίδιο λάδι.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)