Γουλβς – Ολυμπιακός: Στις 12 Αυγούστου και σε ουδέτερο γήπεδο;

22/05/2020 | 09:24

 

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η ρεβάνς των ερυθρόλευκων με την αγγλική ομάδα να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα.

Ολυμπιακός και Γουλβς είχαν μείνει στο 1-1 στο Καραϊσκάκη και οι λογαριασμοί έμειναν ανοιχτοί για το δεύτερο παιχνίδι. Κι από τη στιγμή που ήρθε ο κορονοϊός, χάθηκε κάθε σιγουριά σε ό,τι αφορά το πότε θα γίνει αυτή η ρεβάνς και υπό ποιες συνθήκες.

Το… μυστήριο παραμένει, για να είμαστε ειλικρινείς, αλλά διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν θέλουν τελικά το ματς να διεξάγεται στις 12 Αυγούστου. Αυτή, τουλάχιστον, είναι η ημερομηνία που δίνουν αμερικανικά δίκτυα σε ό,τι αφορά την επιστροφή του Europa League με τη διεξαγωγή των δεύτερων αγώνων για τη φάση των «16».

Ενα από αυτά, όπως προαναφέραμε, είναι αυτό ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τους «λύκους», το οποίο μπορεί και να γίνει σε ουδέτερη έδρα. Είναι κι αυτό ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποφασιστεί Final-4 ή Final-8 με όλα τα παιχνίδια στην Αθήνα.

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο