Πρόβλημα με Τιάγκο στην Μπάγερν

22/05/2020 | 19:32

 

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τιάγκο Αλκάνταρα στην αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (23/5), για την 27η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Ο μέσος των Βαυαρών αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς και, σύμφωνα με τον προπονητή των πρωταθλητών, Χανς Φλικ, η κατάστασή του δεν εξελίσσεται όσο καλά περίμενε το ιατρικό επιτελείο.

Αν και η πρώτη σκέψη είναι ότι ο Φλικ δεν θέλει να ρισκάρει, καθώς ακολουθεί την Τρίτη (26/5) το ντέρμπι κορυφής με τη Ντόρτμουντ, ο τεχνικός της Μπάγερν ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να κάνει rotation και να ξεκουράσει παίκτες στην αναμέτρηση με την Άιντραχτ. Άλλωστε, στο αντίστοιχο ματς του α΄ γύρου στη Φρανκφούρτη, η Μπάγερν είχε γνωρίσει τη συντριβή με 5-1, αποτέλεσμα που οδήγησε και στην απόλυση του τότε προπονητή της (και πρώην της Άιντραχτ), Νίκο Κόβατς.

Μακροχρόνια απόντες στη Μπάγερν είναι οι Νίκλας Ζίλε, Φιλίπε Κουτίνιο και Κορεντέν Τολισό.

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Τραγωδία στο Ρίο – Βρέθηκε νεκρή 25χρονη

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Απολογείται ο γυναικολόγος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι ισχυρίζεται – Άννα Μαστοράκου: Αποτροπιασμός-ΦΩΤΟ

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο συνταξιούχος γυναικολόγος μετά την απολογία του για την παιδική πορνογραφία

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου