«Όχι» από Γιόχανσον, Ινσούα στην πρόταση για ολιγοήμερη επέκταση των συμβολαίων τους

25/06/2020 | 23:22

Οριστικά παρελθόν θα αποτελέσουν από τον Παναθηναϊκό μετά την 30ή Ιουνίου οι Ματίας Γιόχανσον και Εμάνουελ Ινσούα, αφού αποφάσισαν να μην αποδεχθούν την πρόταση που τους κατέθεσε προ τριημέρου ο Τσάβι Ρόκα, για 20ήμερη επέκταση των συμβολαίων τους, μέχρι την ολοκλήρωση της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιόχανσον είχε ζητήσει λίγες μέρες προθεσμία για να απαντήσει, αφού μιλούσε πρώτα και με τον ατζέντη του και πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης (25/06) μίλησε με τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή και τον ενημέρωσε πως δεν θα μείνει τελικά, διότι δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό στα επόμενα ματς των πλέι-οφ. 

Μαζί του ήταν και ο Ινσούα, ο οποίος είχε δώσει από την Τετάρτη (24/06) αρνητική απάντηση. Ο Ρόκα ευχαρίστησε και τους δύο για τα όσα έδωσαν στην ομάδα σ’ αυτή την τριετία και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ομάδες που θα επιλέξουν για να συνεχίσουν τις καριέρες τους.

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της