Λάτσιο: Αγόρασε τον Μουρίκι από τη Φενέρμπαχτσε

15/09/2020 | 23:46

 

 

Στην απόκτηση του διεθνούς Κοσοβάρου επιθετικού Βεντάτ Μουρίκι από τη Φενερμπαχτσέ έναντι 17.5 εκατ. ευρώ προχώρησε την Τρίτη (15/9) η Λάτσιο, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Τουρκίας.

Το ποσό της μεταγραφής μάλιστα, ενδέχεται να φτάσει έως και τα 20 εκατ. ευρώ καθότι στη συμφωνία των δύο πλευρών έχουν συμπεριληφθεί διάφορα μπόνους στόχων και συμμετοχών του 26χρονου επιθετικού.

Η «Φενέρ» επίσης, διαπραγματεύτηκε και για τη διατήρηση ενός ποσοστού 5% σε ενδεχόμενη μεταπώληση του Μουρίκι σε άλλο σύλλογο. Ο φορ από το Κόσοβο σημείωσε 17 γκολ σε 36 αγώνες με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας.

Τούρτα κάστανο
24/12/2025 | 19:10

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ