Αυγενάκης: «Συγκλονιστικές καταγγελίες από Ολυμπιονίκες … »

14/09/2020 | 23:02

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, «ανέβασε» στoυς προσωπικούς του λογαριασμούς του στα social media το video teaser, και στο οποίο μεγάλα ονόματα αθλητών της ιστιοπλοΐας «ενώνουν» τις φωνές τους και στέκονται στο πλευρό του Νίκου Κακλαμανάκη, με αφορμή την αγωγή που κατέθεσαν οι διοικούντες την ΕΙΟ, εναντίον του «Γιού του Ανέμου».

Το video έχει τίτλο «Άνεμοι Αλήθειας», ενώ σε αυτό Έλληνες ιστιοπλόοι προχωρούν σε αποκαλύψεις και επικροτούν το νέο νομοσχέδιο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λεύτερη Αυγενάκη, με το οποίο ευελπιστούν σε αλλαγές στη διοίκηση της ΕΙΟ.

«- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. Συνεχίζουμε… 
“Εάν θέλω οποιονδήποτε αθλητή τον καταστρέφω σε μια νύχτα”.
“Ή είσαι μαζί τους ή σε πολεμάνε”.
“Ένας συνεχής πόλεμος”
– Συγκλονιστικές καταγγελίες από Ολυμπιονίκες που μιλούν για την αντιμετώπισή τους από τη διοίκηση Ομοσπονδίας. 
– Σε αυτές τις νοοτροπίες βάζουμε οριστικά ΤΕΛΟΣ», έγραψε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της