Η Νάπολι διέλυσε την Αταλάντα (4-1)

17/10/2020 | 19:38

 

 

Η Νάπολι επικράτησε στο «Σαν Πάολο» με 4-1 της Αταλάντα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Serie A έχοντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο.

Το πρώτο 45λεπτο του αγώνα ήταν παράσταση για έναν ρόλο για τους «παρτενοπέι». Στο 23ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τη σέντρα του Ντι Λορέντζο από τα δεξιά και το πλασέ του Λοσάνο στο κενό τέρμα.

Στο 27′ οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα και ο Λοσάνο με πολύ καλό πλασέ έγραψε το 2-0. Στη συμπλήρωση του ημιώρου, ο Πολιτάνο έκανε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή για το 3-0 ενώ το τέταρτο γκολ των Ναπολιτάνων πέτυχε ο Οσιμέν με πλασέ έξω από την περιοχή σε μια φάση που ο Σπορτιέλο έχει μεγάλη ευθύνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάπολι χαλάρωσε και η Αταλάντα μείωσε στο σκορ. Στο 69′ ο Ρομέρο έδωσε πολύ ωραία πάσα στον Λάμερς που από κοντά σκόραρε για το 4-1. Έκτοτε οι «μπεργκαμάσκι» δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω και η Νάπολι πήρε τη σημαντική νίκη κόντρα στην αήττητη μέχρι σήμερα (17/10) Αταλάντα.

Μοσχάρι στιφάδο
08/11/2025 | 00:26

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)