Euroleague: Αναβλήθηκαν τρία παιχνίδια λόγω κορονοϊού

20/10/2020 | 18:30

Στην αναβολή τριών αναμετρήσεων της πέμπτης αγωνιστικής προχώρησε σήμερα η Euroleague. Όπως έγινε γνωστό θα οριστούν σε νέα ημερομηνία. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα ματς Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Αρμάνι Μιλάνο (22/10, 20:00), Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια (22/10, 21:00) και Αναντολού Εφές – Βιλερμπάν (23/10, 20:30).

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ζήτησε την αναβολή, λόγω αδυναμίας της να κατέβει στο γήπεδο με μίνιμουμ οκτώ παίκτες.

Η Άλμπα Βερολίνου ζήτησε την αναβολή της αναμέτρησης με την Μπασκόνια, γιατί μετά τα νέα μέτρα της τοπικής νομοθεσίας, η ομάδα του Ρενέσες μπαίνει σε καραντίνα. Έτσι θα είχε διαθέσιμους λιγότερους από οκτώ παίκτες.

Η Βιλερμπάν ζήτησε την αναβολή της αναμέτρησης με την Εφές λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού που ανιχνεύτηκαν και τα οποία δεν της επιτρέπουν να παραταχθούν με μίνιμουμ οκτώ παίκτες.

Να θυμίσουμε ότι από χθες τροποποιήθηκε κι επισήμως ο κανονισμός της διοργάνωσης για τον κορονοϊό, σύμφωνα με τον οποίο αν μια ομάδα αδυνατούσε να παραταχθεί σε μια αναμέτρηση, την έχανε με 20-0. Κάθε ματς μπορεί να επαναπρογραμματιστεί μέχρι τρεις φορές.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της