Με κορονοϊό Αζάρ και Κασεμίρο

07/11/2020 | 14:46

«Οσκαρ ατυχίας» διεκδικεί με… αξιώσεις ο Εντέν Αζάρ.

Μόλις άρχισε να βρίσκει τα «πατήματα» του και θέση βασικού στην 11αδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Βέλγος μεοσεπιθετικός θα μείνει και πάλι εκτός δράσης. Αυτήν την φορά, ο λόγος δεν είναι η αγωνιστική ανετοιμότητα ή κάποιος τραυματισμός, αλλά ο… κορονοϊός.

Οπως ανακοινώθηκε σήμερα (7/11) από τους Μαδριλένους, ο βραχύσωμος αρχηγός της εθνικής Βελγίου και ο Βραζιλιάνος μέσος, Κασεμίρο, διεγνώσθησαν «θετικοί» και κατά συνέπεια, δεν θα παίξουν στην αυριανή (8/11) αναμέτρηση με την Βαλένθια για την 9η αγωνιστική της La Liga. 

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημερώνει ότι τα τεστ που έκαναν το πρωί της Παρασκευής οι παίκτες Κασεμίρο και Αζάρ είναι θετικά στην COVID-1. Όλοι οι άλλοι παίκτες και το προσωπικό υποστήριξης της πρώτης ομάδας, καθώς και όλοι οι υπάλληλοι του συλλόγου που συνεργάζονται άμεσα μαζί τους, είχαν αρνητικά αποτελέσματα κατά την ίδια δοκιμή που πραγματοποιήθηκε χθες», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)