Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς: Στις 5μμ η “μάχη” για μια θέση στον τελικό!

09/10/2020 | 09:51

Κόντρα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, θα διεκδικήσει σήμερα την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό Grand Slam ο Στέφανος Τσιτσιπάς (ΕΡΤ SPORTS, 5 μ.μ.), ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να συνεχίσει την τρελή του πορεία στο Ρολάν Γκαρός.

Εχοντας φτάσει στην τελική τετράδα, ο Ελληνας τενίστας γνώριζε ότι θα είχε ως αντίπαλο έναν από τους κορυφαίους τενίστες και τελικά σήμερα θα παίξει κόντρα στον κορυφαίο! Στον άλλο σημερινό ημιτελικό ο Ναδάλ θα αναμετρηθεί με τον Σβάρτσμαν.
Αυτή θα είναι η 7η φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά, με την προϊστορία να είναι μοιρασμένη (3-3). Ο Ελληνας τενίστας είχε κερδίσει τον Σέρβο το 2018 στο Τορόντο, το 2019 στη Σανγκάη και το 2020 στο Αμπου Ντάμπι.
Από την άλλη, ο Τζόκοβιτς είχε κερδίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά το 2019 στη Μαδρίτη, την ίδια χρονιά στο Παρίσι και φέτος στην αρχή της σεζόν στο Ντουμπάι. Το παιχνίδι στη Μαδρίτη ήταν το μοναδικό που έγινε σε χωμάτινη επιφάνεια, όπως είναι στο Ρολάν Γκαρός.

Περπάτημα: Πόσα λεπτά την ημέρα μας βοηθούν να χάσουμε τα έξτρα κιλά;

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 104 νεκροί από τις πλημμύρες στις όχθες της λίμνης Τανγκανίκα

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία – Ο Έντι Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία

Πάτρα: Έρχονται βροχές – Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού

Ριζότο με κολοκύθα και παρμεζάνα