Αρης: Ξεκίνησε η προετοιμασία για την ΑΕΛ

19/10/2020 | 18:36

Μετά το χθεσινό ρεπό, επιστροφή σήμερα (Δευτέρα 19/10) στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ουσιαστικά ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΛ (24/10, 18:15 – Στάδιο Αλκαζάρ), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Όσοι αγωνίστηκαν στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αερόβια παιχνίδια με μπάλα και παιχνίδι τακτικής. Αύριο, Τρίτη, οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ