Επέστρεψε στις νίκες η Γιουνάιτεντ, 3-2 τη Σέφιλντ

18/12/2020 | 09:18

 

 

Το… αστείο γκολ… από τ΄ αποδυτήρια που δέχτηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Μπράμαλ Λέιν» από την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την… ταρακούνησε και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους τα πάντα είχαν πάρει την… φυσιολογική τους τροπή. Μετά το 0-0 με τη Σίτι στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής, η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-2 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο τελευταίο ματς της 13ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων», Ντιν Χέντερσον, έκανε «δώρο» στους γηπεδούχους στο ξεκίνημα του ματς, αλλά πριν κλείσει το ημίχρονο ο Μάρκους Ράσφορντ και ο Αντονί Μαρσιάλ είχαν φέρει την ομάδα του Σόλσκιερ σε «θέση οδηγού».

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ράσφορντ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ φάνηκε να δίνει «τέλος» στο ματς, κάτι που κι έγινε παρά το δεύτερο προσωπικό γκολ του ΜακΓκόλντρικ στο 87΄, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην 12η ήττα τους σε 13 ματς και, πλέον, αναζητούν ένα θαύμα για να παραμείνουν στα… σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

SPORTS
10/05/2025 | 23:24
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

SPORTS

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ