Τρία κρούσματα κορονοϊού στη Δόξα Δράμας

05/02/2021 | 16:52

Τρεις ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, στα τεστ που έγιναν ενόψει της αυριανής (6/2, 14:45) αναμέτρησης με τον ΟΦ Ιεράπετρας για τη Super League 2.

Όπως ενημέρωσαν οι “μαυραετοί”, οι εν λόγω παίκτες έχουν απομονωθεί, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και μέλη της αποστολής θα υποβληθούν σήμερα σε νέο έλεγχο.

Εφόσον εντοπιστούν και νέα κρούσματα, είναι πολύ πιθανό το αυριανό παιχνίδι να οδηγηθεί σε αναβολή.

Σημειώνεται ότι η αποστολή της Δόξας Δράμας παρέμεινε στην Κρήτη, μετά τον εξ αναβολής αγώνα της περασμένης Τετάρτης (3/2) με τα Χανιά, και γυμνάζεται στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ, στο Ηράκλειο.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της