Φτάνει Λάρισα για να υπογράψει ο Γκράουρ

29/01/2021 | 19:45

Στη Λάρισα φθάνει τις επόμενες ώρες ο Ντίνου Γκράουρ, ο οποίος είναι ο “εκλεκτός” της ΑΕΛ για τη θέση του δεξιού μπακ.

Ο 26χρονος διεθνής Μολδαβός, ο οποίος μέχρι τον Δεκέμβριο αγωνιζόταν στο ρουμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Άστρα Τζιούρτζιου, αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του, αμέσως αφότου περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, και στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του Τζιανλούκα Φέστα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (28/1) η ΑΕΛ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του διεθνή Τυνήσιου μεσοεπιθετικού Ανίς Μπεν-Χατίρα, με πολυετή θητεία στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ ενέταξε εκ νέου στο δυναμικό της τον αριστερό μπακ από τη Βόρεια Μακεδονία, Νίκολα Γιακιμόφσκι, ο οποίος είχε αγωνιστεί στη Λάρισα και το 2019.

 

ΑΜΠΕ

Σώτη Τριανταφύλλου: Έχω τρομερή αυτοπεποίθηση σε σχέση με το γράψιμο

Τα κόκκινα ελάφια της Πάρνηθας εξαφανίζονται: Έχουν μείνει μόνο 49, τι φταίει

Μαγνήτισε τα βλέμματα στο Παγκρήτιο η εντυπωσιακή εκπρόσωπος Τύπου της Σλοβακίας

Γιώργος Μαργαρίτης: Για μένα τα νυχτερινά μαγαζιά είναι πολιτισμός

Η Γερμανία προετοιμάζεται με καταφύγια πολέμου – Φόβοι για Ρωσική επίθεση την επόμενη 4ετία

Μπαλτάκος: «Συγκεντρώνω στοιχεία για σύσταση και δράση εγκληματικής οργάνωσης στο μπάσκετ»

Ιταλία: Μαζική κινητοποίηση για τη Γάζα

Netflix Tudum 2025: Το μεγαλύτερο fan event με αποκλειστικές αποκαλύψεις, παγκόσμιες πρεμιέρες και λαμπερούς καλεσμένους