Αλλαγή διαιτητή στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

14/03/2021 | 15:46

Αλλαγές στη σύνθεση των ρέφερι που θα διευθύνουν τη σημερινή αναμέτρηση Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στη Super League ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ, καθώς ο Εσθονός Κρίστο Τόχβερ, ο οποίος είχε οριστεί διαιτητής στο ντέρμπι, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Έτσι, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όρισε στη θέση του τον Βέλγο Νέιθαν Βερμπούμεν, ο οποίος επρόκειτο αρχικά να έχει καθήκοντα VAR στον αγώνα.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Aπό την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνονται οι παρακάτω αλλαγές στους ορισμούς των Αξιωματούχων Διαιτησίας της 26ης Αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Νathan Verboomen αντικαθιστά τον Kristo Tohver ως Διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Ο Άγγελος Ευαγγέλου αντικαθιστά τον Nathan Verboomen ως VAR του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

O Εμμανουήλ Σκουλάς αντικαθιστά τον Άγγελο Ευαγγέλου ως 4ος Διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας αντικαθιστά τον Εμμανουήλ Σκουλά ως 4ος Διαιτητής του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα.

*  Οι παραπάνω αλλαγές πραγματοποιήθηκαν εξαιτίας του γεγονότος ότι ο κος Tohver βρέθηκε θετικός στον Covid-19».

 

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ