Ανατροπή δεδομένων με Βάθκεθ – Ανανεώνει με τη Ρεάλ

01/06/2021 | 18:20

Τη στιγμή που όλοι οι φίλοι της Ρεάλ περιμένουν να μάθουν το όνομα του νέου προπονητή της ομάδας (με τον Κάρλο Αντσελότι να είναι πλέον το πρώτο φαβορί), κι ενώ δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Σέρχιο Ράμος, μία ανατροπή δεδομένων σημειώθηκε στην περίπτωση ενός άλλου ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος.

Ο λόγος για τον Λούκας Βάθκεθ, που μέχρι πρότινος θεωρείτο βέβαιο ότι θα αποχωρήσει από τη Μαδρίτη, αλλά τελικά συμφώνησε και θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους “μερένγκες”.

Ο 30χρονος μέσος, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα από το 2015 και έχει καταγράψει συνολικά 240 συμμετοχές και 26 γκολ με τη Ρεάλ, με την οποία έχει κατακτήσει τρία Champions League, τρία πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και τρία Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ