Από «τεσσάρα»… σε «τεσσάρα» ο Αστέρας Τρίπολης

08/08/2021 | 22:40

Μετά τον Ιωνικό και τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε άλλη μία εντυπωσιακή νίκη σε φιλικό, βάζοντας και πάλι 4 γκολ, αυτή την φορά στον Ατρόμητο.

 

Στο ματς που διεξήχθη στον Βόλο και ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, οι «Αρκάδες» επικράτησαν με 4-1, δείχοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς προηγήθηκε στο 22΄ με τον Μπαράλες, πέντε λεπτά μετά ο Ριέρα έκανε το 2-0, για να σκοράρει για 3η φορά στο πρώτο μέρος (33΄) ο Βαλιέντε. Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ανάβεασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 με το σουτ του Άλβαρες έξω από την περιοχή, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τζαβίδας στο 81ο λεπτό, έπειτα από γύρισμα του Κωτσόπουλου. 

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Ατιένθα, Καστάνιο, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα, Σίτο, Ρετζίς, Μπαράλες.
Έπαιξαν και οι: Καρμόνα, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Άλβαρες, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Καπίγια, Τιλίκα, Σονί, Μπενίτο, Τσιφτσής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Σάλομον, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Καρτάλης, Κλωναρίδης, Κουλούρης.

 

ΑΜΠΕ

Β. Κικίλιας: «Η ασφάλεια είναι η πρώτη προτεραιότητά μας, σε ό,τι έχει να κάνει με τα λιμάνια και τις υποδομές»

Νικηφόρα η πρώτη μάχη του 16χρονου αθλητή της Παναχαϊκής

Πάτρα: Το Βουλκανιζατέρ της Κυριακής

Πάτρα: Το ΠΑΣΟΚ Αχαΐας στη συγκέντρωση για τη Γάζα

Live: Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός

Κτηματολόγιο: Ολοκληρώθηκε στην Αιτωλοακαρνανία – Αποκλειστικά ψηφιακά πλέον όλες οι συναλλαγές

Ανδρέας Κατσανιώτης: Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Ηλεία: Καταπλακώθηκε άνδρας από τρίκυκλο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)