Η ΕΟΚ αλλάζει σελίδα – Νέος πρόεδρος ο Βαγγέλης Λιόλιος

12/09/2021 | 21:08

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει νέο πρόεδρο τον πατρινό παράγοντα Βαγγέλη Λιόλιο και ένα συντριπτικά ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο έπειτα από τη σημερινή (12/9) ηλεκτρονική ψηφοφορία στην οποία συμμετείχε το 97% των σωματείων που είχαν δικαίωμα ψήφου για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΟΚ.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποχωρεί και επισήμως από τη θέση στην οποία βρισκόταν για δεκαετίες αφού βάσει του νέου αθλητικού νόμου δεν είχε τη δυνατότητα να θέσει υποψηφιότητα λόγω ηλικίας, δίνοντας τη θέση του στον διοικητικό ηγέτη του Προμηθέα Πατρών και επικεφαλής της παράταξης «Δώσε Πάσα» που αναλαμβάνει πλέον το δύσκολο έργο να κουμαντάρει την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, συγκεντρώνοντας ποσοστό πλειοψηφίας!

Η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου βγάζει τουλάχιστον 12 συμβούλους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ και παίρνει αυτοδυναμία με 335 ψήφους, ήτοι το 54.8%. Όσον αφορά την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα «Πρώτα το μπάσκετ», συγκέντρωσε 185 ψήφους (30.2%) ενώ η παράταξη του Άγγελου Παπανικολάου μάζεψε 90 ψήφους και μένει εκτός Δ.Σ. με 14.7%.

 

ΠΗΓΗ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο