Μικροπρόβλημα με Εντιαγέ στον Άρη

12/10/2021 | 16:49

Προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό (Τρίτη 12/10) πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη.

 

Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του έχουν ήδη αρχίσει να κινούνται σε ρυθμούς Λαμίας, καθώς οι «κίτρινοι» παίζουν στο «Αθανάσιος Διάκος» την ερχόμενη Δευτέρα (18/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο 52χρονος Έλληνας τεχνικός είδε τον Μπαντού Εντιαγέ να μη συμμετέχει – προληπτικά και λόγω αδιαθεσίας – στο πρόγραμμα, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα, από την πλευρά του, ανεβάζει σταδιακά ρυθμό.

Ο Μάντζιος περιμένει τους Γιάκουμπ Μπράμπετς (Τσεχία), Τζέιμς Τζέγκο (Αυστραλία) και Αμπουμπακάρ Καμαρά (Μαυριτανία) που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, ενώ το ίδιο θα συμβεί το βράδυ και με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν (Σουηδία). Τον Καμαρά, μάλιστα, τον περιμένουν στον Άρη με ιδιαίτερη ανησυχία, λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του στον αστράγαλο στο παιχνίδι με την Τυνησία.

Αύριο, Τετάρτη (13/10), οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

 

ΑΜΠΕ

 

Οπαδική βία: Οι 10 νέες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπισή της – Διάταξη για διοικητικές κυρώσεις σε βάρος παραγόντων προανήγγειλε ο Βρούτσης

Μεγαλόπολη: Άφαντος άνδρας με καραμπίνα που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του

Φωτιά στον Μαραθώνα, σηκώθηκαν 3 ελικόπτερα – 112 για απομάκρυνση των κατοίκων

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Νέος πρόεδρος ο Μάκης Κατσιγιάννης

Χωρίς προαστιακό για 9 ημέρες η Πάτρα – Διακόπτονται από αύριο όλα τα δρομολόγια

«Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» έρχεται στην Πάτρα Τετάρτη 9 & Πέμπτη 10 Ιουλίου

Κούτρας Κωνσταντίνος:  Έγραψε το απόλυτο 20 στις πανελλαδικές!

Ο Γκλεν Πάουελ πρωταγωνιστής στο ριμέικ του θρίλερ καταδίωξης «The Running Man»