Η Ίντερ «έδεσε» τον Λαουτάρο Μαρτίνες ως το 2026

28/10/2021 | 21:45

Λαουτάρο Μαρτίνες και Ίντερ συνεχίζουν μαζί τουλάχιστον ως το 2026, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα (28/10) την επέκταση της συνεργασίας με τον Αργεντινό επιθετικό.

Κάτοικος… Μιλάνου θα παραμείνει έως το καλοκαίρι του 2026 ο Λαουτάρο Μαρτίνες, καθώς η Ίντερ ανακοίνωσε κι επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης (28/10) την επέκταση του συμβολαίου του Αργεντινού άσου γι΄ άλλα τρία χρόνια. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει από το τέλος του καλοκαιριού και είχαν αίσιο τέλος, με τον Μαρτίνες να υπογράφει έως το 2026, έχοντας αυξημένες αποδοχές.

Στο deal μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, δεν έχει συμπεριληφθεί buy-out (ρήτρα αποδέσμευσης), όπως είχε γίνει στο πρώτο συμβόλαιο του Αργεντινού, που μέχρι πρότινος μπορούσε να αποχωρήσει εάν κάποια άλλη ομάδα κατέθετε το ποσό των 111 εκατ. ευρώ.

Ο Μαρτίνες αγωνίζεται στην Ίντερ από το καλοκαίρι του 2018, μετρώντας έως τώρα 54 γκολ και έχει μοιράσει 21 ασίστ. Την εφετινή σεζόν έχει σημειώσει 5 τέρματα σε 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

πηγη

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Νετζήπογλου: «Όλοι θεωρούσαν ότι δεν είμαστε για εδώ, εμείς το πιστεύαμε – Ζωντανός θρύλος ο Σάκοτα»