ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Αλλοίωση αποτελέσματος στο ΣΕΦ – Να αναλάβει την ευθύνη ο Λιόλιος»

05/12/2022 | 22:23

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 68-66 από τον Ολυμπιακό στην 8η αγωνιστική της Basket League, έχοντας παράπονα για τη διαιτησία του ντέρμπι.

Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για “αλλοίωση αποτελέσματος” και καλεί τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, να αναλάβει τις ευθύνες του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

16/9/2021, Βαγγέλης Λιόλιος, Πρόεδρος ΕΟΚ: «Είναι βασικό κομμάτι για μένα η διαιτησία και δεν είμαι με κανέναν. Έχω βασική αρχή, τα κουκούτσια να είναι στη μέση. Αντί να κουβεντιάζουμε για ένα πρόβλημα, πρέπει να το λύνουμε. Θέλω να με κρίνετε αυστηρά για τη διαιτησία, θα πάρω εγώ την ευθύνη».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένει να δει πως θα αναλάβει την ευθύνη ο Πρόεδρος της ΕΟΚ για την αλλοίωση αποτελέσματος που έγινε στον αποψινό αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 

Αχαΐα: Πως η συμμορία του βιρτουόζου του κλαρίνου “έγδυνε” γιατρούς – Πόσοι έπεσαν στην παγίδα

Beignets γεμιστά με σοκολάτα

Κώστας Σβόλης: Η Δημοτική Αρχή φοροεισπράκτορας των λαϊκών στρωμάτων

Ισραήλ: Χτυπά αδιάκοπα τη Γάζα, 50 νεκροί από τα μεσάνυχτα – Βρετανία, Γαλλία, Καναδάς απειλούν με κυρώσεις

Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρό 5χρονο αγόρι

Καθαριότητα Airbnb & Ενοικιαζόμενων – Επαγγελματικά, Οικονομικά

Παρέμβαση Μητσοτάκη για τη θαλάσσια ασφάλεια σήμερα σε συζήτηση του ΣΑ του ΟΗΕ

Μουκίδης σε Γιώργο Λιάγκα: «Χρωστάς συγγνώμη» – Η κόντρα στον «αέρα» για την Κλαυδία