Ακαδημία των Σπορ – Χάντμπολ ανδρών: Δύσκολη αποστολή στο Λουτράκι

02/12/2022 | 15:17

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ η ομάδα της Ακαδημίας το Σάββατο στις 8.00 μ.μ.  στο Λουτράκι θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα του Ποσειδώνα σε έναν αγώνα που θα κρίνει ποια ομάδα θα μείνει μόνη της στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με 8 βαθμούς.

Η ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου μη έχοντος λύση τα προβλήματα τραυματισμών θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα της φανεί χρήσιμο για την πορεία της στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο τερματοφύλακας της Πατρινής ομάδας Αλέξανδρος Μπεκιάρης δηλώνει για τον αγώνα:

“δυστυχώς δεν είχαμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και αυτό μας γύρισε μπούμερανγκ, διότι αρκετοί τραυματισμοί μας βγήκαν ταυτόχρονα σε αρκετούς συμπαίκτες μου.  Θέλω να πιστεύω ότι οι υπόλοιποι που έχουμε μείνει θα αναπληρώσουμε τα κενά τους στον αγώνας μας με το  Λουτράκι και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα που θα μας φανεί χρήσιμο στην πορεία μας στο πρωτάθλημα”.

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ