”Καμένο πορτοκαλί”: Αυτή θα είναι η πιο hot απόχρωση του 2019

Μπορεί να είναι λίγο νωρίς για να βγάλουμε μόνιμα συμπεράσματα σχετικά με τις πιο hot τάσεις όλου του 2019 αλλά οι ειδικοί αναφέρουν πως το «καμένο πορτοκαλί» (burnt orange) θα είναι ένα από τα πιο δυναμικά και δημοφιλή χρώματα του νέου έτους.

Το 2018 είδαμε να κυριαρχεί μια πιο σκούρα και βαθιά απόχρωση του κόκκινου ενώ το 2019 το σκουριασμένο πορτοκαλί γίνεται μόδα και φοριέται πάρα πολύ καθ’όλη τη διάρκεια του χειμώνα αλλά και το φθινόπωρο.

Ήδη οι δρόμοι των μητροπόλεων της μόδας έχουν πλημμυρίσει με στιλάτες γυναίκες που έχουν υιοθετήσει αυτή την τάση και μας δίνουν ιδέες για να το βάλουμε και εμείς στην γκαρνταρόμπα μας.

οι πιο πολλές fashionistas επιλέγουν αυτή την απόχρωση είτε για τα πανωφόρια τους είτε για παντελόνια και κοστούμια! Tα αξεσουάρ δεν μένουν αμέτοχα στην εμφάνιση αυτής της τάσης και υιοθετούν και αυτά τη συγκεκριμένη απόχρωση. Έτσι, μέσα στο 2019 θα δεις το «καμένο πορτοκαλί» να κυριαρχεί σε πανωφόρια, ρούχα, παπούτσια, τσάντες αλλά και σε άλλα αξεσουάρ.

''Καμένο πορτοκαλί'': Αυτή θα είναι η πιο hot απόχρωση του 2019

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ