Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Φακούντο Σάντσες

03/06/2023 | 16:13

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Φακούντο Σάντσες, ο οποίος ενίσχυσε το «τριφύλλι» κατά την τελευταία τριετία.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το 2020 και στο διάστημα της παρουσίας του έπαιξε σε (συνολικά) 66 αγώνες και σημείωσε δύο γκολ. Οι «Πράσινοι» τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια.

H ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός αμυντικός αγωνίστηκε για τρία χρόνια στο Τριφύλλι, καταγράφοντας 66 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Σάντσες αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και για τρία χρόνια πρόσφερε όπου του ζητήθηκε. Είτε αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ, είτε στα αριστερά, είτε ως στόπερ, είτε ακόμα και στη μεσαία γραμμή.

Ο 33χρονος Αργεντινός μπακ έκανε συνολικά 56 ματς στη Stoiximan Super League και πέτυχε δύο τέρματα ενώ έπαιξε και σε εννιά παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας».

 

ΠΗΓΗ

Είναι λόγος ανησυχίας η περίοδος μεγάλης διάρκειας;

Ελαιόφυτο Αγρινίου: Νεκρός 67χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Αιμορροΐδες και διατροφή: Ποια είναι η σχέση τους;

Κλήρωση στη Βουλή για τους δικαστές στην παραπομπή Τριαντόπουλου

«The Surgeon»: H Μισέλ Γιο θα φορέσει χειρουργική στολή

Πάτρα: Η σύζυγος κατήγγειλε τον άνδρα της για βιασμό-Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά

Χρηματιστήριο Αθηνών: Νέο υψηλό 15ετίας με ώθηση από ΗΠΑ-Κίνα

Πάτρα: Φωτιά σε διαμέρισμα – ΦΩΤΟ