Φεύγει ο Μπάτσι, πιθανή η επιστροφή Καστορίνα

17/06/2023 | 15:29

Έπειτα από μια εξαετία, οι δρόμοι του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Κριστιάνο Μπάτσι χωρίζουν. Ο 47χρονος Ιταλός προπονητής, κάτοχος διπλώματος UEFA A License, ζήτησε να μη συνεχίσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπάτσι ήταν στο επιτελείο του Λουτσέσκου από το 2017 και την πρώτη θητεία του Ρουμάνου τεχνικού στην Τούμπα. Τον ακολούθησε στην Αλ Χιλάλ αλλά και όταν ο Λουτσέσκου επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2021. Για τους δικούς του λόγους, ο γεννημένος στο Βιαρέτζιο προπονητής επιθυμεί να ακολουθήσει διαφορετική πορεία.
Με τον Λουτσέσκου να στέφεται σε μια γνωστή και δοκιμασμένη λύση, αυτή του Τζιανπάολο Καστορίνα, ο οποίος δούλεψε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2021-22 ενώ την περασμένη επέστρεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της Κ18 της Πάρμα. 

Παράλληλα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον Ζοσέ Μπότο, συνεχίζουν τις κινήσεις για την ολοκλήρωση των πρώτων μεταγραφών. Πέραν του Μανόλο Γκαμπιαντίνι, ο οποίος είναι σε συζητήσεις με τη Σαμπντόρια για το αν θα συνεχίσει στη Γένοβα μετά τον υποβιβασμό της στη Serie B, έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον 29χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ Ντάλμερτ Ενρίκε που ανήκει στην Ίντερ ωστόσο την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε προ ημερών δεν αγωνίστηκε καθόλου λόγω σοβαρού τραυματισμού (ρήξη χιαστού). 

 

ΑΜΠΕ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο