Αλ Χιλάλ: «Γιάννη Αντετοκούνμπο καλώς ήλθες στην οικογένειά μας»

17/08/2023 | 10:26

 

Όχι… η Αλ Χιλάλ… δεν απέκτησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μπακς! Η ομάδα του Ριάντ ετοίμασε φανέλα με το επίθετο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το νούμερό του (Νο34) στο Μιλγουόκι, αλλά και κάρτα με την οποία τον καλωσορίζει στην «οικογένειά μας» ως χιουμοριστική απάντηση στην ανάρτηση του “Greek Freak” στην οποία απαθανατίζεται μαζί με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας, Νεϊμάρ.

Καθώς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε αστειευτεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και όταν η Αλ Χιλάλ κατέθεσε πρόταση ύψους 300 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κιλιάν Μπαπέ, οι Σαουδάραβες του το… κρατούσαν.

«Αλ Χιλάλ, μπορείς να πάρεις εμένα. Μοιάζω με τον Κιλιάν Μπαπέ…» είχε αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τότε. Την Τετάρτη, λοιπόν η Αλ Χιλάλ, απάντησε στον “Greek Freak”: «Γιάννη, καλώς ήλθες στην οικογένειά μας. Η φανέλα σου είναι έτοιμη».

https://www.zougla.gr/

Πάτρα: Εκατοντάδες φορτηγά ακινητοποιημένα στο λιμάνι λόγω της απεργίας των ναυτεργατών

Champions League: Αυτά είναι τα ζευγάρια του πρώτου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης

Έρχονται καταιγίδες και δυνατό μελτέμι για 48 ώρες – Προειδοποίηση για το Σαββατοκύριακο

«Ντόκτορ Τσέχωφ» του Νηλ Σάιμον από την Θεατρική Ομάδα του 12ου ΓΕΛ Πάτρας, την Τετάρτη 18 Ιουνίου

Θυρανοίξια του τρίτου ιερού ναού προς τιμήν του Οσίου Παϊσίου, στην Πάτρα – ΦΩΤΟ

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο και CCO της Microsoft, Judson Althoff

Συγκλονιστικό βίντεο με τον σπαραγμό του μωρού που οι γονείς του το κλείδωσαν στο μπαλκόνι για να κοιμηθούν

Επιμελητήριο Αχαΐας: Μελέτες από το Παρατηρητήριο του Πατρινού Καρναβαλιού για τη διοργάνωση του 2025