Μαρσέιγ: Έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA για τη διαιτησία στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό

16/08/2023 | 23:43

Μεγάλα παράπονα από τις διαιτησίες στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League έχουν στη Μαρσέιγ!

Όπως αποκάλυψε μάλιστα το γαλλικό Μέσο «RMC», οι Μασσαλοί έχουν στείλει επιστολή στην UEFA, διαμαρτυρόμενοι για ορισμένες αποφάσεις των διαιτητών, τόσο στην αναμέτρηση της Λεωφόρου, όσο και σε αυτό του «Βελοντρόμ».

Συγκεκριμένα, η Μαρσέιγ εξέφρασε την ενόχλησή της για την πρώτη κίτρινη κάρτα που είδε ο Κοντογκμπιά στο πρώτο λεπτό του πρώτου αγώνα, αλλά και για τη γενικότερη αντιμετώπιση που είχε από τον Ρουμάνο ρέφερι, Ιστβάν Κόβακς, ενώ έχει παράπονα και για τις φάσεις του ακυρωθέντος γκολ του Βιτίνια και του πέναλτι του Γκεντουζί, στο παιχνίδι της Γαλλίας.

sport-fm.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»