Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σχεδιάζει να προσφέρει βραχυπρόθεσμο συμβόλαιο στον Ντε Χέα

26/10/2023 | 20:29

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδιάζει να προσφέρει στον Νταβίντ Ντε Χέα βραχυπρόθεσμο συμβόλαιο για να αντικαταστήσει τον Ονανά, τον αντικαταστάτη του στην αγγλική ομάδα, κατά τη διάρκεια της παρουσία του στο Κύπελλο Αφρικής.

Αυτό αποκαλύπτει σήμερα (26/10) η αγγλική εφημερίδα «The Sun», σημειώνοντας τον προβληματισμό της Μάντσεσερ Γιουνάιτεντ για την σίγουρη κλήση του Καμερουνέζου Αντρέ Ονάνα από την εθνική ομάδα της χώρας του για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2023 στην Ακτή Ελεφαντοστού, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου 2024.

Το συμβόλαιο του Ντε Χέα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έληξε στις 30 Ιουνίου-μετά από 12 χρόνια παρουσίας στο «Ολντ Τράφορντ»- και 55 μέρες μετά το κλείσιμο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, παραμένει χωρίς ομάδα. Μάλιστα, ο 32χρονος τερματοφύλακας από τη Μαδρίτη είναι ο ακριβότερος ελέυθερος παίκτης της αγοράς σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα «Transfermarkt», που τον αποτιμά στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

sdna.gr

Ανησυχία για εξάπλωση θανατηφόρου μύκητα: «Σε τρώει από μέσα προς τα έξω» λένε ειδικοί

Πάτρα: Εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Ο λόγος που η Carrie Bradshaw δεν βάφει ποτέ τα νύχια της

Πάτρα: Με επιτυχία η παιδική παράσταση «Ανέβα στη στέγη να φάμε το σύννεφο»

Δημήτρης Καπετανάκος: Tα παιδικά του χρόνια, οι δουλειές που έκανε πριν γίνει ηθοποιός και οι αμφιβολίες του για την υποκριτική

Πάτρα: Την Τρίτη η κηδεία της Τριανταφυλλιάς Ηλιόκαυτου

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τα γενέθλια του Παναγιώτη Κουτσουμπή – «Μαζί σε όλα» 

Εφηβεία: Η συνήθεια που φέρνει αργοπορημένα την πρώτη περίοδο στα κορίτσια