Στον πάγκο της Λέουβεν ο Όσκαρ Γκαρθία

03/11/2023 | 14:14

Ο Όσκαρ Γκαρθία θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο, καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λέουβεν, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2026.

Έτσι ο 50χρονος Ισπανός τεχνικός, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, επιστρέφει στους πάγκους μετά από έναν χρόνο και την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρεμς.

Στο παρελθόν έχει δουλέψει στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και σε Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπράιτον, Γουότφορντ, Σάλτσμπουργκ, Σεντ Ετιέν και Θέλτα. Η Λέουβεν είναι φέτος στη βαθμολογία λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

SPORTS
10/05/2025 | 23:24
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

SPORTS

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους