Νάπολι: Ο Βάλτερ Ματσάρι είναι ο νέος προπονητής της ομάδας

14/11/2023 | 18:22

 

Την πρόσληψη του Βάλτερ Ματσάρι στην τεχνική της ηγεσία ανακοίνωσε η Νάπολι. Ο 62χρονος προπονητής παίρνει τη θέση του Ρούντι Γκαρσιά και επιστρέφει στους “παρτενοπέι” μετά από δέκα χρόνια.

Νέα εποχή στον πάγκο της Νάπολι. Την τεχνική ηγεσία των “παρτενοπέι” ανέλαβε με κάθε επισημότητα ο Βάλτερ Ματσάρι, όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Ιταλίας.

Αν και αρχικά ο Ιγκόρ Τούντορ εμφανιζόταν ως το φαβορί, για να αντικαταστήσει τον Ρούντι Γκαρσία, τελικά ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αποφάσισε να επαναφέρει τον 62χρονο Ιταλό τεχνικό στην ομάδα, μετά από δέκα χρόνια.

Ο Ματσάρι ήταν χωρίς ομάδα από τον Μάϊο του 2022, όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Κάλιαρι. Την τετραετία 2009-2013 βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Νάπολι, ενώ -μεταξύ άλλων- έχει βρεθεί στους πάγκους των Ίντερ, Τορίνο, Γουότφορντ, Σαμπντόρια και Λιβόρνο.

https://www.newsit.gr/

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο