Ferrari προς Σουμάχερ: «Δέκα χρόνια μετά και πάντα στις καρδιές μας»

29/12/2023 | 16:10

Η Ferrari δεν ξεχνά τον «πιλότο» που της χάρισε πέντε διαδοχικά Παγκόσμια Πρωταθλήματα, τον Μίκαελ Σουμάχερ. Δέκα χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γερμανού επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα

Ένα, όταν υπέστη εγκεφαλικές βλάβες μετά από ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις κάνοντας σκι με τον γιο του Μάικ, η Ferrari προέβη σε μία συγκινητική ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Δέκα χρόνια μετά και πάντα στις καρδιές μας. Συνέχισε να μάχεσαι Μίκαελ,» ήταν το μήνυμα της η ιταλική εταιρεία κατασκευής σπορ αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε δέκα χρόνια πριν, στις 29 Δεκεμβρίου 2013, και έκτοτε βρίσκεται στην οικία του στην Ελβετία, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, ακολουθεί θεραπείες και φυσικοθεραπείες, χωρίς να έχει εμφανιστεί δημόσια.

 

ΠΗΓΗ

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»