Σκέψεις για βασικό τον Ναβάρο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κάνει ο Καρβαλιάλ

06/01/2024 | 12:02

Η ανάγκη για την κατάκτηση της νίκης στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Στον Πειραιά θέλουν πάση θυσία να βάλουν ένα «στοπ» στα κακά αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις και να κλείσουν στόματα με ένα τρίποντο και μια καλή εμφάνιση αύριο στο ντέρμπι.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πώς προετοιμάζει την ομάδα του ο Κάρλος Καρβαλιάλ ο οποίος πέρα από τη… δουλειά που κάνει στον ψυχολογικό τομέα με τους παίκτες του, κάνει σκέψεις για κάποιες αλλαγές για το αυριανό ματς. Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πολύ πιθανό να διαφοροποιήσει το σχήμα της ομάδας του επιλέγοντας ένα 4-3-3 δίνοντας θέση βασικού για την επίθεση στον Ναβάρο. Ο Ισπανός φέρεται να είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την αρχική 11άδα στο αυριανό παιχνίδι.

Ωστόσο φαίνεται ότι στο μυαλό του Καρβαλιάλ είναι και άλλες αλλαγές στην 11άδα. Μία στο κέντρο της άμυνας με τον Μπιανκόν να παίρνει τη θέση του Ντόι και μια στη μεσαία γραμμή με τον Αλεξανδρόπουλο να ξεκινά στην 11άδα.

sport-fm.gr

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική