Στα «σκαριά» μεταγραφή στόπερ στον Ολυμπιακό – Πλησιάζει και δεύτερος

16/01/2024 | 11:29

Το θέμα των κεντρικών αμυντικών επιχειρεί να κλείσει το συντομότερο δυνατόν ο Ολυμπιακός, προχωρώντας τις διαπραγματεύσεις με τους δύο παίκτες που βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Από τα ξημερώματα υπάρχουν δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, σύμφωνα με τα οποία πλησιάζει ο Νταβίντ Κάρμο στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, τα τοπικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως η Πόρτο απάντησε θετικά στην πρόταση δανεισμού του 24χρονου στόπερ, για τον οποίο θα υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Σαν Λορέντσο για την αγορά του Γκαστόν Ερνάντες, με το ποσό που χωρίζει τους δύο συλλόγους να φτάνει το μισό εκατ. δολάρια.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει και δεύτερη προσφορά για τον 26χρονο στόπερ, δίνοντας 3,5 εκατ. δολάρια για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη και η ομάδα του θέλει 4 εκατ. ευρώ για το 70%.

Σημαντικό ρόλο στις δύο υποθέσεις φαίνεται πως έχουν παίξει οι διαθέσεις των δύο κεντρικών αμυντικών, οι οποίοι εμφανίζονται απόλυτα θετικοί στην προοπτική να μετακομίσουν στην Αθήνα και να αγωνιστούν με τα ερυθρόλευκα, ενώ τις επαφές έχει αναλάβει προσωπικά ο Πέδρο Άλβες.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»