Χωρίς τον Τσέριν η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Λαμία

16/02/2024 | 21:13

Την προετοιμασία του για τη σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση (17/2, 20:30) με τη Λαμία, ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν στο Κορωπί με τον Φατίχ Τερίμ να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης αποστολή 23 ποδοσφαιριστών για το συγκεκριμένο ματς. Εκτός έμεινε ξανά ο Φώτης Ιωαννίδης ο οποίος ωστόσο ακολούθησε μέρος του προγράμματος, αλλά και ο Φίλιπ Τζούριτσιτς που συνέχισε με τη θεραπεία του.

Μεταξύ άλλων, στην 23αδα δεν συμπεριλήφθηκε και ο Άνταμ Τσέριν, προκειμένου να πάρει ανάσες ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (21/2) στη Λεωφόρο.

Στα πλάνα του Φατίχ Τερίμ, θυμίζουμε ότι δεν βρίσκεται ούτε ο Τάσος Μπακασέτας εξαιτίας της αποβολής του στην Τούμπα για το Κύπελλο

Αναλυτικά η αποστολή: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

sport-fm.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ