Παναθηναϊκός: Ξανά ατομικό πρόγραμμα Ιωαννίδης και Μπερνάρ

08/05/2024 | 22:02

Την προετοιμασία τους ενόψει της επιστροφής στην αγωνιστικές τους υποχρεώσεις συνέχισαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της «τελικής ευθείας» της σεζόν, με τις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές των playoffs με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, και φυσικά με τον τελικό του Κυπέλλου!

Στο προπονητικό πρόγραμμα της Τετάρτης (8/5), το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδι σε όλο το γήπεδο, με τους Ιωαννίδη και Μπερνάρ ακολουθούν ατομικό, ενώ τόσο ο Μλαντένοβιτς, όσο και ο Αϊτόρ, ο οποίος επέστρεψε από την άδεια που του είχε δοθεί, έκαναν γυμναστήριο.

Τέλος, το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν και οι μακροχρόνια τραυματίες, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν.

sport-fm.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η Ασφάλεια έπιασε τους “νταήδες” Ρομά που λήστευαν πολίτες σε πεζόδρομους