Η Στοκχόλμη ακυρώνει την Εβδομάδα Μόδας

Το Συμβούλιο Μόδας της Σουηδίας ανακοίνωσε ότι δεν θα διοργανώνει πλέον την Εβδομάδα Μόδας της Στοκχόλμης, ώστε να βοηθήσει στην αλλαγή του παραδοσιακού σχήματος στον κλάδο.

Η Εβδομάδα Μόδας είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 27 έως τις 29 Αυγούστου.

«Η απομάκρυνση από το συμβατικό μοντέλο της Εβδομάδας Μόδας ήταν μια δύσκολη, αλλά πολύ μελετημένη απόφαση» ανέφερε η Τζένι Ρόσεν, διευθύνουσα σύμβουλος του Συμβουλίου Μόδας της Σουηδίας.

«Πρέπει να προωθήσουμε την ανάπτυξη μιας πλατφόρμας συναφούς με τη σημερινή βιομηχανία μόδας και να εστιάσουμε στη δημιουργία εργαλείων για να στηρίξουμε και να προετοιμάσουμε τον κλάδο για το μέλλον» υπογράμμισε σημειώνοντας ότι είναι αναγκαία νέα σχήματα ως πηγές εσόδων και συνεργασίες μεταξύ διαφορετικών τομέων.

Στην Εβδομάδα Μόδας της Στοκχόλμης παρουσιάστηκε το έργο σχεδιαστών, όπως οι Per Götesson και Lazoschmidl και έχουν υποστηριχθεί ανερχόμενοι δημιουργοί.

Η βιομηχανία μόδας της Σουηδίας αναπτύσσεται, οπότε η υποστήριξη brand που δημιουργούν νέες εμπειρίες είναι ζωτικής σημασίας. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να προσαρμοστούμε στις νέες απαιτήσεις, να επιτύχουμε στόχους βιωσιμότητας και να μπορέσουμε να θέσουμε νέα πρότυπα στη μόδα, ανέφερε η Τζένι Ρόσεν.

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)