Με Καλάθη η Εθνική στον «τελικό» κόντρα στην Αυστραλία!

01/08/2024 | 18:48

Παίζει ο Καλάθης κόντρα στην Αυστραλία!

Ο έμπειρος γκαρντ αποχώρησε με ενοχλήσεις στα πλευρά από την αναμέτρηση της Τρίτης (30/7) κόντρα στην Αυστραλία για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ολυμπιακού τουρνουά λόγω αγκωνιάς που δέχθηκε.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως δεν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα, αντιθέτως αντιμετωπίζει μια κάκωση στα μαλακά μόρια και ενδιάμεσα στα τελευταία πλευρά.

Ο άσος της Μονακό ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή και θα αγωνιστεί την Παρασκευή (2/8, 14:30) απέναντι στα «καγκουρό», στην οποία η Ελλάδα καίγεται για τη νίκη.

sport-fm.gr

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

ΕΛΤΑ: Ποια καταστήματα κλείνουν από τη Δευτέρα – “Λουκέτο” και στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής (ΦΩΤΟ)