ΠΑΡΙΣΙ 2024: Η Ελλάδα 16η στα 4Χ100μ. ελεύθερο ανδρών

27/07/2024 | 15:39

Στην 16η θέση έμεινε η ελληνική ομάδα στα προκριματικά των 4Χ100μ. ελεύθερο ανδρών, αγώνισμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα της 1ης ημέρας της κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Αγωνιζόμενη χωρίς τους Κριστιάν Γκολομέεβ και Απόστολο Χρήστου, η εθνική ήταν δεδομένο ότι δεν είχε ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης στον τελικό.

Οι Ανδρέας Βαζαίος (49.50), Παναγιώτης Μπολάνος (49.68), Στέργιος Μπίλας (48.70) και Οδυσσέας Μελαδίνης (49.59) τερμάτισαν σε 3:17.47 και περιορίστηκαν στην τελευταία θέση, μεταξύ των 16 χωρών που είχαν πάρει την πρόκριση για τους Αγώνες.

Την καλύτερη επίδοση των προκριματικών σημείωσε η Κίνα με 3:11.62, ακολουθούμενη από την Αυστραλία (3:12.25), τη Μεγάλη Βρετανία (3:12.49) και τις ΗΠΑ (3:12.61). Βέβαια, Αυστραλοί και Αμερικανοί αναμένεται να εμφανίσουν πιο δυνατές ομάδες στον βραδινό τελικό.

 

ΠΗΓΗ

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο