Ρίγη συγκίνησης στο Γουέμπλεϊ: Τίμησαν τη μνήμη του Μπάλντοκ Έλληνες και Άγγλοι

10/10/2024 | 22:27

Τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 31 ετών, τίμησε το Γουέμπλεϊ λίγο πριν τη σέντρα του Αγγλία-Ελλάδα, για την 3η αγωνιστική στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας του 2ου ομίλου του Nations League.

Η έδρα της Αγγλίας είναι κατάμεστη, ενώ στο πλάι της Εθνικής βρίσκονται πάνω από 4.500 γαλανόλευκοι φίλαθλοι, με σκοπό να βοηθήσουν με τη φωνή τους την προσπάθεια της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον Μανώλη Σιώπη να κρατάει στα χέρια μία φανέλα του, την ώρα που σε ολόκληρο το γήπεδο δεν ακουγόταν άχνα.

Οι δύο χώρες που σημάδεψαν τη ζωή του Μπάλντοκ τίμησαν τη μνήμη του λίγο πριν ξεκινήσει η μεταξύ τους «μονομαχία».

sport-fm.gr

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)