Κοροναϊός: Κατακόρυφη μείωση εισιτηρίων προς Κίνα

29/01/2020 | 11:00

 

Η κατακόρυφη μείωση της ζήτησης εισιτηρίων λόγω κοροναϊού είναι η αιτία ακύρωσης πτήσεων προς την Κίνα.

Αεροπορικές εταιρίες όπως, η United Airlines Holdings Inc στο Σικάγο ανακοίνωσαν ότι ακυρώνουν πτήσεις προς την Κίνα, καθώς η ζήτησή τους έχει μειωθεί κατακόρυφα, ενώ επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται διεθνώς, έχουν ενημερώσει τα στελέχη τους να μην ταξιδεύουν πλέον στην Κίνα, φοβούμενες το ενδεχόμενο εξάπλωσης του νέου κοροναϊού.

Η εξάπλωση του κοροναϊού άρχισε από την πόλη Ουχάν στην Κίνα, ενώ 132 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους, με τον κοροναϊό να απειλεί την παγκόσμια κοινότητα, αλλά και την σταθερότητα των χρηματοοικονομικών αγορών.
Οι ΗΠΑ έχουν προειδοποιήσει τους Αμερικανούς πολίτες να σκεφτούν καλά πριν επισκεφτούν την Κίνα, ενώ η Βρετανία έχει συμβουλεύσει τους πολίτες της να αποφεύγουν να ταξιδεύουν στην Κίνα πλην ειδικών περιπτώσεων, ενώ και η Νότια Κορέα συμβούλευσε τους πολίτες της να αποφύγουν την Κίνα.

ΗΠΑ: Ταυτοποιήθηκε πυρομανής που δολοφόνησε δύο πυροσβέστες στην πολιτεία Άινταχο

Κατάκολο: Κρουαζιερόπλοιο επέστρεψε για ασθενή που υπέστη καρδιακή προσβολή

Δυτ. Ελλάδα: Του …έφυγε το ΙΧ και “καρφώθηκε” σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού ΦΩΤΟ

Ο Τιμωρός: Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει στο φινάλε ΒΙΝΤΕΟ

Δίκη Φιλιππίδη: Ολοκληρώνεται σήμερα η αγόρευση του Εισαγγελέα με την πρότασή του για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού

Παραγουάη: Προμηθεύτηκε μαχητικά αεροσκάφη για να αντιμετωπίσει τους εμπόρους ναρκωτικών

Ίντερ – Φλουμινένσε 0-2: Αποκλεισμός έκπληξη για τους «νερατζούρι» από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Υπό μερικό έλεγχο τα ξημερώματα πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Ήχησε το 112 “κλείστε πόρτες και παράθυρα”