Τρία tips για να μακρύνουν τα μαλλιά σας πιο γρήγορα

Ξέρατε ότι τα μαλλιά μας μακραίνουν κατά μέσο όρο περίπου 1,3 εκατοστά κάθε μήνα και περίπου 15,24 εκατοστά τον χρόνο; Βέβαια, οι αριθμοί είναι σχετικοί, αφού ο ρυθμός ανάπτυξης ποικίλλει από άνθρωπο σε άνθρωπο, ανάλογα με τα γονίδιά του. Αν και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για να αυξήσουμε τον ρυθμό ανάπτυξης των μαλλιών μας, μπορούμε να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα ώστε να εξασφαλίσουμε τον μέγιστο ρυθμό ανάπτυξης, δύναμης και πυκνότητας.

Ας δούμε ποια είναι αυτά:

1. Προσφέρουμε εξυγίανση εις βάθος στο τριχωτό της κεφαλής κάνοντας απολέπιση

2. Τροφοδοτούμε τον οργανισμό με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά (σίδηρο, βιοτίνη, Β12, ψευδάργυρο, βιταμίνη D, A και C, βασικά αμινοξέα) τα οποία βελτιώνουν τη δύναμη, την πυκνότητα και την ποιότητα της τρίχας

3. Αποφεύγουμε το σπάσιμο της τρίχας, χαρίζοντας στα μαλλιά μας όλη την ενυδάτωση που χρειάζονται

  

Για να αποφύγουμε τη φθορά και την ψαλίδα καλό είναι να χρησιμοποιούμε 2-3 φορές την εβδομάδα μια πλούσια μάσκα θρέψης πριν το λούσιμο. Ιδανικά, την εφαρμόζουμε βράδυ στα μαλλιά, φοράμε ένα σκουφάκι και κοιμόμαστε. Έτσι, την επόμενη μέρα που θα λουστούμε θα διαπιστώσουμε ότι τα μαλλιά είναι πιο απαλά και ελαστικά!

Πηγή: vita.gr

 

https://youtu.be/nPBnJ4Rh6H8

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)