Συγκλονίζει ο πατέρας του 27χρονου ομογενή – Έπεσε νεκρός από τα πυρά του μακελάρη

09/11/2018 | 09:50

Ο 27χρονος ομογενής Τηλέμαχος Ορφανός είναι ένα από τα 12 θύματα που έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά του πρώην πεζοναύτη με ψυχολογικά προβλήματα, στο μπαρ Bar & Grill, στην Καλιφόρνια, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Ο Μάρκος Ορφανός, πατέρας του άτυχου 27χρονου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Θανάση Τσίτσα επιβεβαίωσε την τραγική είδηση.

“Δεν θέλουμε ούτε προσευχές, ούτε τίποτα άλλο. Θέλουμε επιτέλους να μπουν περιορισμοί στην οπλοκατοχή” δήλωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας του Τηλέμαχου Ορφανού.

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος 27χρονος είχε επιβιώσει από την επίθεση στο Λας Βέγκας τον Νοέμβριο του 2017. Μετά το μακελειό χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη και έκανε προσπάθειες να συνέλθει από το σοκ της ένοπλης επίθεσης.

Πηγή: enikos.gr

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης