«Ας ξεκινήσει το πάρτι» -Σοκαριστικό βίντεο από το μακελειό στη Ν. Ζηλανδία

15/03/2019 | 19:15

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο διάρκειας 17 λεπτών που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει έναν άνδρα να εισβάλει σε ένα τζαμί και να σκοτώνει όποιον βρίσκει μπροστά του, στο μακελειό της Νέας Ζηλανδίας.

Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα, ένας 28χρονος Αυστραλός με το όνομα Μπρέντον Τάραντ είναι ο μακελάρης (ένας εκ των δραστών) της Νέας Ζηλανδίας που σκόρπισε τον θάνατο σε δύο τεμένη της πόλης Κράιστσερτ. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 49 νεκροί και 48 τραυματίες από τις δύο επιθέσεις στα δύο τζαμιά.

Δείτε ότι έγινε σε βίντεο από την επίθεση:

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος