Λωρίδα Γάζας: Νεκρός ένας 20χρονος Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά

30/03/2019 | 14:37

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σήμερα το πρωί από ισραηλινά πυρά, καθώς διαδήλωνε στα σύνορα μεταξύ της Λωρίδας της Γάζας και του Ισραήλ, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Χαμάς.

Πρόκειται για τον 20χρονο Μοχάμεντ Σαάντ, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από θραύσματα σφαίρας στο κεφάλι, ενώ μετείχε στις διαδηλώσεις στο ανατολικό τμήμα της πόλης της Γάζας, οι οποίες γίνονται σήμερα για να τιμηθεί η πρώτη επέτειος από την «Πορεία της Επιστροφής».

Οι Παλαιστίνιοι της Γάζας καλούνται σήμερα, 30 Μαρτίου, να διαδηλώσουν μαζικά κατά μήκος του τείχους ασφαλείας που τους χωρίζει από το Ισραήλ, για να τιμήσουν την πρώτη επέτειο από την «Πορεία της επιστροφής», το κίνημα που ξεκίνησε πέρσι με διαδηλώσεις που γίνονταν κάθε Παρασκευή και με αίτημα την επιστροφή των προσφύγων στα εδάφη από τα οποία εκδιώχθηκαν ή τα οποία εγκατέλειψαν όταν ιδρύθηκε το Ισραήλ, το 1948.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ