Επισκεφθείτε τον Πανάγιο Τάφο από την οθόνη του υπολογιστή σας!

27/04/2019 | 20:30

Κάποτε μια επίσκεψη στα Ιεροσόλυμα, μπορούσε να κρατήσει εβδομάδες. Πλέον, η τεχνολογία προχώρησε, κι έτσι εκτός από την ευκολία με την οποία μπορεί κάποιος να μεταβεί στους Αγίους Τόπους, υπάρχει και η δυνατότητα να … επισκεφθεί» τον Ναό της Αναστάσεως από την οθόνη του υπολογιστή.

Για πολλούς μια επίσκεψη στον τόπο που μαρτύρησε αλλά και αναστήθηκε ο Θεάνθρωπος, είναι σκοπός ζωής. Άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο ανεξάρτητα από ποιο χριστιανικό δόγμα ή ομολογία ακολουθούν, επισκέπτονται το Ναό της Αναστάσεως για να ακολουθήσουν τα βήματα του Ιησού.

Μέσω της  ακόλουθης εφαρμογής οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να δουν με λεπτομέρειες τόσο το Ναό της Αναστάσεως όσο και το Ιερό Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου εκεί δηλαδή όπου τάφηκε ο Ιησούς και απ’ όπου βγαίνει το Άγιο Φως.

Απολαύστε μια μοναδική περιήγηση στο Ναό της Αναστάσεως και ακολουθήστε… έστω και εικονικά τα βήματα του Ιησού:

https://www.360tr.com/kudus/kiyamet_eng/index.html

dogma.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ