Φορτηγάκι έπεσε πάνω στο αεροσκάφος της Μέρκελ

14/05/2019 | 18:05

Ένα αυτοκίνητο χωρίς οδηγό έπεσε πάνω στο κυβερνητικό αεροσκάφος της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, στο αεροδρόμιο του Ντόρτμουντ.

Το όχημα, όπως μεταδίδει το Spiegel, προκάλεσε υλικές ζημιές στο αεροσκάφος, ευτυχώς, όμως, δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

Σύμφωνα με το γερμανικό μέσο ενημέρωσης, τη στιγμή που έλαβε χώρα το περιστατικό η καγκελάριος Μέρκελ δεν ήταν μέσα στο αεροσκάφος.

Κυβερνητική πηγή, μιλώντας στην εφημερίδα, σημείωσε πως η καγκελάριος είχε βρεθεί νωρίτερα στο εν λόγω όχημα και είχε μιλήσει με την οδηγό. Μάλιστα, όπως ανέφερε, η οδηγός ήταν τόσο χαρούμενη για τη συνάντηση με τη Μέρκελ που «ενδεχομένως ξέχασε να τραβήξει το χειρόφρενο».

Η εκπρόσωπος Τύπου του αεροδρομίου, Davina Ungruhe, γνωστοποίησε πως γίνεται έρευνα για να διαλευκανθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης