Τζένιφερ Λόπεζ: Τι τρώει η διάσημη σουπερστάρ και έχει τέτοιο κορμί στα 51 της;

 

H Τζένιφερ Λόπεζ αυτήν την στιγμή είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα. Τόσο ο χωρισμός με τον Άλεξ Ροντρίγκιεζ, όσο και η επανασύνδεση -μετά από 17 χρόνια- με τον Μπεν Άφλεκ σχολιάστηκαν από όλα τα media παγκοσμίως.

Η Τζένιφερ όμως αποτελεί παράλληλα και ένα από τα πιο ισχυρά γυναικεία πρότυπα και αυτό γιατί στα 51 της χρόνια έχει μία από τις πιο καλογυμνασμένες σιλουέτες. Tίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς το διατροφικό της πλάνο είναι πολύ συγκεκριμένο. Βέβαια και ο Μπεν Άφλεκ το τελευταίο διάστημα έχει ξαναβρεί τον παλιό του εαυτό, καθώς έχει χάσει πολλά κιλά. Για να δούμε, όμως πως ζει η Τζένιφερ στην καθημερινότητά της…

Πίνει πολύ νερό
Ένας από τους προπονητές της Τζένιφερ, ο Dodd Romero, είχε δηλώσει στο «US Weekly» ότι η Λατίνα σταρ πίνει πολύ νερό κάθε μέρα. «Πίνει τουλάχιστον επτά ποτήρια την ημέρα».

Αποφεύγει τις αυστηρές δίαιτες
Η J.Lo δεν κάνει δίαιτες, αλλά έχει επιλέξει την υγιεινή διατροφή ως τρόπο ζωής. Σύμφωνα με τον Dodd Romero, η βασική διατροφή της αποτελείται από πέντε βασικές κατηγορίες: πρωτεΐνες, λαχανικά, καλά λιπαρά, υδατάνθρακες και νερό.

Επισημαίνει πως η τραγουδίστρια δεν καταναλώνει επεξεργασμένα τρόφιμα. Μάλιστα, αναλόγως με το τι θέλει να πάρει από το κάθε γεύμα επιλέγει και τις αντίστοιχες τροφές. Για πρόσληψη πρωτεΐνης διαλέγει έως και τέσσερις φορές την εβδομάδα: ασπράδια αυγού, γαλοπούλα, στήθος κοτόπουλου και μοσχάρι.

Για καλά λιπαρά επιλέγει ψάρια, όπως σολομό και λαβράκι και μια χούφτα ξηρών καρπών την ημέρα. Επίσης, καταναλώνει πολλά λαχανικά, αποφεύγοντας τα καρότα και το καλαμπόκι γιατί έχουν υψηλότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη σε σχέση με τα άλλα λαχανικά. Ακόμη, όσον αφορά τους υδατάνθρακες επιλέγει γλυκοπατάτες, καστανό ρύζι, κινόα, ψωμί ρυζιού και πλιγούρι βρώμης, τα οποία θα τα φάει με φρέσκα μούρα. Δεν πίνει αλκοόλ και καφέ.

Δεν στερείται
«Κατά τη διάρκεια των ετών έμαθα τη σημασία της υγιεινής διατροφής», λέει στο People. «Εξακολουθώ να τρώω μερικά από τα τρόφιμα που μου αρέσουν, αλλά με μέτρο. Δεν θέλω να στερώ τίποτα στον εαυτό μου». Μάλιστα, έχει αναφερθεί και στα διάσημα cookies σοκολάτας που φτιάχνει λέγοντας: «Μια μέρα θα αφήσω σε όλους τη μυστική συνταγή μου για τα μπισκότα, τα οποία είναι τα αγαπημένα μου».

Γυμναστική, πολλή γυμναστική
Η Τζένιφερ πάντα γυμναζόταν, αλλά όχι όπως τώρα. «Στα 20 και 30 γυμναζόμουν, αλλά όχι όπως τώρα. Δεν είναι ότι γυμνάζομαι περισσότερο. Απλώς δουλεύω πιο σκληρά και πιο έξυπνα, πολύ σπάνια θα παραλείψω την προπόνησή μου». Επίσης, πέρα από την κλασική γυμναστική κάνει και συνδυασμό ασκήσεων, όπως pole.

Tέλος, το οποίο είναι και πολύ σημαντικό είναι πως γιορτάζει την επιτυχία της και επιβραβεύει τον εαυτό της.

https://www.olivemagazine.gr/

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!