Προς τις Βερμούδες κατευθύνεται ο τυφώνας Ουμπέρτο

17/09/2019 | 11:08

Ενισχύεται ο τυφώνας Ουμπέρτο, ο οποίος κατευθύνεται προς τις Βερμούδες με ανέμους 150 χιλιομέτρων την ώρα. Αργά απόψε ή αύριο το πρωί μπορεί οι άνεμοι να έχουν φτάσει τα 187 χιλιόμετρα την ώρα.

Αργά αύριο οι Βερμούδες αναμένεται να δεχτούν ισχυρούς ανέμους και έντονη βροχή, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ.

Το επίκεντρο του τυφώνα θα προσεγγίσει τις Βερμούδες το βράδυ της Τετάρτης, περνώντας την Πέμπτη δίπλα στη δυτική ακτή της.

Την Κυριακή, ο τυφώνας Ουμπέρτο έριξε βροχή και στις ρημαγμένες Μπαχάμες, που ακόμα δεν έχουν συνέλθει από το σαρωτικό πέρασμα του τυφώνα Ντόριαν.

Σύμφωνα με το Reuters αναμένεται να προκαλέσει μεγάλα απειλητικά κύματα σε τμήματα της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ από τη Φλόριντα ως τη Βόρεια Καρολίνα, με τις επικίνδυνες συνθήκες να διατηρούνται για τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου