Εταιρεία αναγκάζει τις υπαλλήλους να…χαστουκίζουν η μία την άλλη

19/12/2017 | 15:42

Σφοδρή κριτική δέχεται η εταιρεία Nanchang Jinhuayuan Meiye από τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς βίντεο που έχει γίνει viral, δείχνει δώδεκα εργαζόμενες στην εταιρεία να χαστουκίζουν η μία την άλλη κατ’ εντολή του εργοδότη τους και να μην σταματούν μέχρι να τους δοθεί το «πράσινο φως».

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα 14α γενέθλια της εταιρείας. Από τα σχόλια των Κινέζων χρηστών του διαδικτύου φαίνεται πως οι εργαζόμενοι στην εταιρεία υπόκεινται συχνά σε τέτοιου είδους διαδικασίες, κατά τις οποίες τιμωρούν ο ένας τον άλλον, προκειμένου να μην χάσουν τη δουλειά τους.

Δείτε το βίντεο:

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ